luni, 17 iunie 2013

Din secretele vieţii - nouă apariţie în colecţia Zodiac



Această impresionantă colecţie de gânduri profunde şi pline de miez vă va fi nu numai un ghid de acţiune înţeleaptă, ci şi o caldă încurajare pe cărările vieţii. J. Donald Waters ne dăruieşte din înţelepciunea sa şi ne sfătuieşte, practic, în privinţa tuturor încercărilor cu care ne confruntăm pe calea împlinirii. Această minunată carte vă va deveni cel mai bun prieten. S-o deschideţi cu drag şi încredere atunci când veţi avea nevoie de un sfat, oricine aţi fi şi oricare v-ar fi locul în ierarhia socială. Şi de fiecare dată, vi se va lumina o altă faţetă a acestei adevărate comori de înţelepciune, înţelegând că vă aflaţi în faţa unui volum care se cere pătruns şi studiat în permanenţă. Această carte cu adevărat miraculoasă poate fi un cadou de valoare pentru cei pe care-i iubiţi şi ar trebui să-şi găsească locul pe rafturile fiecărei biblioteci.
 
J. Donald Waters (Swami Kriyananda) s-a născut în România din părinţi americani; tatăl său, geolog specializat în petrol, era pe atunci detaşat în ţara noastră. După primii nouă ani petrecuţi aici, pleacă la studii în Elveţia, apoi în Anglia.
Atras de anticele discipline yoga, a fost discipolul marelui maestru indian Paramhansa Yogananda. După moartea lui, i-a dezvoltat învăţătura într-un sistem coerent, Ananda Yoga.
A întemeiat comunitatea yoga Ananda World Brotherhood Village din California, cu ramificaţii în Sacramento, Seattle, Portland, Dallas, Assisi.
Swami Kriyananda  s-a mutat în lumină în aprilie 2013.

Pagini: 128
Format: 13 x 20
An apariţie: 2013
ISBN: 978-973-645-556-8 

Volumul poate fi comandat aici: Editura Vremea

Niciun comentariu: