vineri, 31 mai 2013

Tunelul Timpului, de Swami Kriyananda - lansare Bookfest 2013

Swami Kriyananda (James Donald Walters, 19 mai 1926 – 21 aprilie 2013) a fost o personalitate a lumii spirituale, șef al comunității spirituale Ananda.

Născut în România, ca fiu al familiei unui inginer petrolist american, Kriyananda a adoptat calea spiritualității indiene, a fost discipol al marelui Paramhansa Yogananda și a devenit el însuși șeful spiritual al unei importante comunități, fondator al unor renumite ashramuri în Europa, Statele Unite și India, autor al unui lung șir de cărți despre dezvoltatea spirituală și despre obținerea fericirii.

Kriyananda nu a uitat niciodată țara în care s-a născut. Una dintre cele mai frumoase cărți ale sale, Tunelul timpului, destinată copiilor, se petrece în România natală.
Marea dorință alui Swami Kriyananda era să vină să lanseze această carte în România. Programată în 8 iunie, într-un salon al hotelului Hilton din București, lansarea va avea loc în memoria marelui Swami, plecat pe neașteptate în lumină în 21 aprilie a acestui an.
O poveste fermecătoare, cu valențe morale, cartea apare în premieră în limba română la Editura Vremea.

O primă lansare a cartii va avea loc la Bookfest mâine, 1 iunie, la ora 16.30, la Cafeneaua literară din pavilionul C4-5.

Lansarea va fi onorată de prezența liderului spiritual Nayaswami Shivani Lucki, membru fondator al comunitatii spirituale Ananda din California, si unul dintre pionierii miscarii Ananda in America si Italia.
De peste 40 de ani, ea este discipola lui Paramhansa Yogananda si practica tehnica kriya yoga. Shivani a fost instruita personal de Swami Kriyananda si a primit de la el titlul de kriyacharya si autorizatia de a oferi initiere in kriya. Din 1985, impreuna cu sotul ei, sunt instructori in Ananda Europa. Este una din fondatoarele Academiei Ananda Yoga in Europa, unde preda meditatie si Raja Yoga. Shivani face parte din ordinul nayaswami.




Vă aşteptăm cu drag!

Niciun comentariu: